JBL

Laat ik eerst stellen dat deze ervaring puur is op basis van de ervaring met de webshop tijdens de bestelling van producten. Ik heb dus nog geen ervaring met de afhandeling van problemen van producten en hoop deze ook nooit te hebben.

Informatie over de levering is duidelijk, afspraken zijn netjes opgevolgd, verpakking en vervoer is in orde. Voor mij dus een positieve ervaring.

Tip voor het kopen van JBL producten, kijk even goed rond. De prijzen wisselen enorm en in sommige gevallen kun je bijvoorbeeld via de ING rentepunten winkel een kortingscode krijgen van 20%. Dit kan ervoor zorgen dat ze ineens de goedkoopste zijn.

Bestelling geplaatst: 22-12 (zondag) vroeg in de ochtend.
Mail liet even op zich wachten, maar kwam binnen een uur.
Mailtje van DHL 22-12 rond 21 uur, er is iets onderweg vanuit Harman Service Delivery. Dit zal van de voormelding vanuit JBL geweest zijn.
23-12 geen updates.
24-12 tussen middernacht en 1 uur 's nachts mail van zowel DHL als JBL dat het pakket verstuurd is.
24-12 rond 11 uur 's ochtends is het pakket gearriveerd.

Verpakking: doos van het product, daaromheen wat vloeipapier en dan een stevige kartonnen doos, zonder dat er echt ruimte tussen zit. Rondom 2 lagen karton om de originele doos.

Voor mijn gevoel is dit erg netjes, aangezien we nu tegen de kerst aan zitten en alle leveranciers aangeven dat alles wat langer kan duren. Zelfs op de site van JBL zelf werd aangegeven dat bestellingen die voor kerst moesten arriveren, voor 22-12 besteld moesten zijn. Bestellingen voor oud en nieuw moeten voor 26-12 besteld zijn.

Scorekaart voor JBL