AlgemeenDeze week 2de kans product gekocht (grote TV). Bij open doen bleek dat enkele onderdelen ontbraken, zoals de poten en de stroomkabel.
Online melding gedaan, en dag erna zou men die al vervangen door een nieuwe.
's Avonds ontdekt dat de poten gewoon op mijn oprit lagen... die waren uit de reeds open doos gevallen dus.
Dag erna nieuwe TV ontvangen, en oude terug mee. Niks moeten bijbetalen, geen vragen... nieuwe TV voor prijs van 2de kans, ik ben blij :-)
Hoofdreden van mijn klagen was het ontbreken van de afstandsbediening. De poten had ik toch niet nodig.
Toen ik de doos van de nieuwe open deed vond ik de afstandsbediening ook niet... die bleek achterin een stuk piepschuim verstopt te zitten. Mogelijks was dit bij de2de kans dus ook zo, maar dat zal ik nooit weten.
De avond voor levering liet men een tijdslot van zo een 3 uur weten. De dag zelf kon je dit ook online opvolgen, en zien of men vroeger of later zou zijn.
Kwartier voor levering nemen ze nog eens telefonisch contact op ook.
Levering deed men tot in de living!
Omdat niet direct duidelijk was hoe de omruiling zou gebeuren belde ik de klantendienst ook nog eens na het indienen van het online formulier. Na nog geen 3 minuten was ik binnen en werd vriendelijk geholpen met de verklaring dat men de oude direct voor een nieuwe zou wisselen.