Art Electronics

Overzichtelijke website met scherpe prijzen! Leuke aanbieding van een TV gevonden de week voor black friday.

Levering is snel gegaan en volgende dag netjes afgeleverd. Niks op aan te merken.

Helaas bleek bij aankomst de tv defect te zijn. Direct contact opgenomen met de klantenservice, die aangaf dat de TV retour moest voor inspectie. Aangegeven dat we graag een nieuwe TV wilde ipv geld retour maar ze wilde niet een nieuwe TV mee te sturen en om te wisselen tijdens het ophalen van de retour. Hierdoor zit ik nu al 19 dagen zonder TV en is er nog steeds geen duidelijkheid over hoe lang de inspectie nog gaat duren.

Daarnaast is de klantenservice ronduit teleurstellend en onvriendelijk. Tonen geen begrip voor de situatie en denken totaal niet mee over een passende oplossing. Uiteindelijk heb ik maar ergens anders dezelfde TV gekocht en heb ik aangegeven dat ik mijn geld terug wil.

Aanvulling: Door het snelle schakelen van Edwin is de klacht naar behoren opgepakt, ben ik snel van informatie voorzien en heb ik mijn terugbetaling ontvangen. Ik hoop dat de feedback ook bij het juiste team binnen de klantenservice terecht komt. Goede informatievoorziening en meedenken met de klant helpt zoveel en is een mooi verbeterpunt voor het aankomende jaar.

Beste Lezz,

Dat is vervelend en zeker niet de bedoeling. Zou je mij je bestelnummer kunnen mailen op edwin@artelectronics.nl dan kom ik er binnen een werkdag bij je op terug.

Scorekaart voor Art Electronics