Art Electronics

Nul oplossend vermogen - UPDATE: alsnog opgelost

UPDATE
Nadate de directeur van AE - die zelf periodiek de webcare van negatieve recencies oppikt - deze case tegenkwam heeft hij snel geschakeld met de kalntenservice en de handelwijze was niet gelopen zoals gebruikelijk is. Er had een anbod van vervangen (beter) toestel of compensatie moeten uitkomen. Dit laatste is alsnog (middels waardenbonnen van de grootste webwinkel van Nederland) gebeurd. @Edwin waarvoor dank. Wellicht in toekomst toch opnieuw al hangt dat af van scherpte aanbiedingen.

Leuke Black Friday aanbieding op TV gescoord: het C model met goede specs voor prima prijs. Snel het pakket ontvangen, maar dat was het P model met mindere specs. Gemeld en teruggestuurd en gevraagd hewt juiste model op te sturen. Toen begon de ellende. "Hebben we niet op voorrad, en de advertentie is al verwijderd" (maar stond nog steeds op de website). Zij gaven fout toe maar terugsturen en refund was de enige optie. Nu de leveringsverplichting van juiste toestel niet zou worden nagekomen vroeg ik dat ze het prijsverschil zouden vergoeden omdat ik de C serie elders moest kopen. Dit verschil was slechts 49 euro, maar kreeg als antwoord: “Helaas is dit voor ons niet werkbaar, waardoor ik hier niet akkoord mee kan gaan”.
Samenvattend: er zit wel een klantenservice, maar die is er niet voor klanten, kan geen problemen oplossen en heeft nog nooit gehoord van coulance. Hier zitten tegelijk de verbeterpunten.
Dit was voor mij de eerste en laatste keer bij Art Electronics.

Verzending was vlot, enkel het verkeerde product geleverd, maar dit kon niet worden geruild voor het juiste model.

Beste Mikey,

Vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad met onze klantenservice, kan je mij misschien je gegevens / bestelnummer even mailen edwin@artelectronics.nl dan kan ik kijken wat er verkeerd gegaan is en dit met de betrokken bespreken. Ook wil ik kijken of je nog ergens een compensatie voor het ongemak kunnen bieden.

Edwin
Algemeen directeur Art Electronics