BestPrices

De website is wel overzichtelijk maar niet actueel.Na bestelling krijg je netjes een bevestiging van je bestelling.Daarna word je echter op een gigantische manier aan je lot overgelaten.Op de site waar je de status van je bestelling kunt volgen verandert niets.Om wat meer te weten te komen moet je een duur 0900 nummer bellen.Achter de telefoon daar zitten de grootste fantasten die je maar kunt bedenken.Mijn bestelde pda was eerst op voorraad,later had de leverancier verkeerd geleverd.Daarna had een collega-verkoper hem aan een klant aan de balie meegegeven en toen kreeg TPG-post uiteraard de schuld dat de bestelling maar niet aankwam.De laatste keer dat ik belde kreeg ik van een medewerker te horen dat ik niet al te bijdehand moest gaan doen want daar was hij niet van gediend.

Zoals uit bovenstaande blijkt ben ik niet echt tevreden over de aflevering.(zeer eufemistisch)In plaats van levering binnen 4 dagen werd het uiteindelijk levering binnen 4 weken. Ze zeiden voortdurend dat de bestelling morgen of uiterlijk overmorgen bij mij kon komen.Wat een leugenaars.Hij was nog niet eens verstuurd.Dit was eens maar nooit meer wat bestellen bij deze zaak.

Scorekaart voor BestPrices