AlgemeeniPad Pro gekocht. Stuk goedkoper dan elders. Snelle levering. Ik had in eerste instantie een andere iPad besteld maar na een paar dagen was er nog geen verzendbevestiging van de order. Klantenservice benaderd en die meldde dat deze niet leverbaar was. (Jammer dat ik daar zelf achteraan moest...). Ik moest deze bestelling annuleren en binnen een paar dagen had ik m’n geld terug. Nieuwe bestelling geplaatst en ik had ‘m vervolgens binnen 2 dagen in huis.
iPad Pro was netjes verpakt in een aparte doos met bubbeltjes plastic. Zou hier zeker weer wat kopen als de prijs weer zo gunstig is. Wel beide keren met creditcard betaald voor de zekerheid omdat ik het platform niet kende.
Verzenden ging met UPS. Geen fan van (wel snel,2 dagen!); als je niet thuis bent je je pakket in Apeldoorn moet ophalen. UPS doet niet aan avond- of zaterdag leve ringen.
KlantenserviceIk moest er zelf achteraan waarom m’n eerste bestelling niet verzonden was en moest deze zelf annuleren. Slechte Engelse taalkennis. Ik had m’n geld wel snel weer terug.