Ochama

Niet hier bestellen als je van plan bent het later te declareren bij je bedrijf, of belastingaftrekbaar te kopen.

Ik had hier een koptelefoon besteld, waar ze op de factuur ipv mijn naam & adres gewoon "CUSTOMER", en het adres van het afhaalpunt op hebben gezet.

Meerdere malen contact gehad met de klantenservice (die echt waardeloos is), maar ze kunnen de factuur niet meer aanpassen.
Door het 10tje dat ik dus heb bespaard via ochama, kom ik in werkelijkheid vele malen duurder uit...

Klantenservice via de app is niets waard, je krijgt in een kort chat gesprek van misschien 10 berichten 3 verschillende medewerkers aan de lijn, die geen van allen fatsoenlijk engels spreken.

Verzending duurde meer dan een week, en het duurt lang voor je uberhaupt iets hoort over je order.

Levering duurt lang. Mogelijk heb ik het verkeerd gelezen op de bestelpagina, maar het duurde meer dan een week voor ik het eindelijk kon ophalen.

Support maakte me wijs dat ik het al eerder af kon halen, waardoor ik voor niets heen en weer ben gereden.

Spreken amper engels, van kastje naar de muur.
Kreeg via een medewerker te horen dat mijn order al klaar zou zijn voor aflevering. Heen en weer gereden naar het afhaalpunt, maar uiteraard geen pakketje...

Scorekaart voor Ochama