Hardware Concurrent

Oke ik had dus een ASUS moederbord bij hardwareconcurrent bestelt, na 2 dagen kon ik hem afhalen(woon in de buurt) dus dat was netjes.
Blijkt het een DOA te zijn, normaal moet zoiets geen probleem zijn(ze ruilen in de meeste winkels de DOA gewoon om tegen een werkend product) maar de hardwareconcurrent beweerde dat zei het moederbord bij de leverancier(ASUS) moest laten testen.(ze zeiden dat dat 4 weken duurden)

Ik vond dit al raar dus ik nam contact op met ASUS, die dit hele verhaal dus ontkende!
Ik meteen een email gestuurt naar hardwareconcurrent en na 1 week geen antwoord weer dezelfde email gestuurd en na meer dan een maand heb ik nog steeds geen antwoord!

Ik vind dit echt schandalig en ga ook as maandag direct langs hardwareconcurrent en eis een nieuw moederbord want volgens mij zijn ze zelfs verplicht een DOA meteen om te ruilen?!(als iemand mij hier meer informatie over kan geven pls mail me dan ff).

Update:
Gepost door Ess - zaterdag 27 augustus 2005 - 11:39
Had een voeding en een muis besteld, werd mij wel vertelt dat het ongeveer 5 werkdagen kon duren maar 21 dagen vind ik toch wel heel erg overdreven.(Had ik het net zo goed zelf uit taiwan kunnen halen!) Verder reageren ze compleet niet op emails!

Scorekaart voor Hardware Concurrent