AlgemeenWe hadden een nieuwe apple watch gekocht, deze kwam defect binnen, kunnen ze natuurlijk ook niets aan doen. Na wat mailen kregen we een retour label om de watch terug te sturen.
VerzendingNa een paar weken op en neer mailen, moesten ze een "onderzoek" instellen bij DPD waar mijn pakketje was. Volgens de chauffeur (4-weken later) was de "pakketkluis" leeg.... Bij mijn weten ben ik nog niet oud en dement en 100% zeker dat hij erin is gelegd. Ook aangegeven dat ze camera beelden kunnen bekijken en hieruit 100% zal blijken dat ik niet lieg.. Zo spreken ze me nu namelijk aan.. Ik als klant heb het "verkeerd" gedaan..
KlantenserviceNa 1minuut googelen, staan er 100.000 meldingen over dit soort punten dat mensen iets gaan afgeven en er dan reeds een pakket in de "kluis" ligt.. Ondertussen snap je wel het probleem.
Elektronicazaak.com pakt in deze 0.0 verantwoording, en zegt pech.. is je eigen verantwoordelijkheid..
Dus ik doe wat er van me gevraagd word? en dan ben ik buiten mijn schuld om 429 kwijt en ook heb ik geen apple watch nu..
Jullie zijn ontzettend bedankt, en voor iedereen bedenk je goed voordat je hier iets koopt.