AlgemeenHoesje besteld voor de Samsung Flip 6. Deze:
Een prima product en zeker waar voor je geld. Helaas was het hoesje dikker als ik verwacht had. Ik heb hetzelfde product jaren voor de Samsung S10 gekocht en daar was deze 1,5mm. Helaas voor de Flip6 nu 2mm. Het staat niet in de product omschrijving, enkel het woord dun en dat is subjectief. Dit reken ik hen niet aan, maar zou beter kunnen.
Dus een review geplaats en bovenstaande vermeld want dat lijkt me goed om te weten voor de volgende klanten. Ik heb hen 3 sterren gegeven (wat dus een voldoende/gemiddeld is.)
Ik kreeg als snel een email met suggesties voor andere producten die wel dunner waren. Dat leek (zie hieronder) een goede service. Helaas die voldeden de suggesties niet aan mijn wensen. Dat reken ik hen niet aan
Echter nu komt de aap uit de mouw, het snelle (ongevraagde) contact per mail heeft een reden. Zij doen een poging om het op te lossen, alleen om de review niet op hun site te plaatsen zo lijkt het. En snelle speurtocht op hun website leert dat er enkel 4 en 5 sterren review zichtbaar zijn. Het lijkt dus policy om reviews met 3 sterren of lager niet niet te plaatsen.
GSMpunt is dus niet transparant. De reviews op hun eigen website zijn enkel de positieve. Wees gewaarschuwd!
Binnen een dag geleverd in een prima verpakking. In een eigen plastic zakje met stukje piepschuim in het hoesje om vervormen te voorkomen. In een grotere envelop.
KlantenserviceSnel contact en proberen een oplossing te zoeken. Ook de reacties waren snel. Erg goed.
Echter, het lijkt een strategie om mindere reviews niet te hoeven plaatsen. Sluw en niet transparant.