AlgemeenUbiquiti 48 poorts switch gekocht welke zwaar in de aanbieding was (van 1250 voor 750). In plaats van dat men mailt dat ze een foutje hebben gemaakt, leveren ze een totaal ander model uit. Zie https://tweakers.net/pric...quiti-pro-max-48-poe.html voor prijsverloop waarin een duidelijk dal is te zien - dat was de prijs van Redable.
VerzendingVerpakt in een plastic doorzichtige zak in de originele Ubiquiti doos, geen omdoos, geen bescherming, puur een plastic zak. Terugsturen daardoor erg lastig, want dat plastic maak je natuurlijk kapot om hem te uitpakken.
KlantenserviceRetour - terwijl zij een totaal ander product leveren - op eigen kosten, daar ging ik niet mee akkoord.
Arrogante houding vanuit de klantenservice met het verweer dat zij het NIET foutief geadverteerd hebben. Nogmaals, zie link op tweakers waarin je duidelijk een prijsdrop kunt zien: https://tweakers.net/pric...quiti-pro-max-48-poe.html
Voor mij ook bij normale prijzen nooit meer Redable. Als je niet mee kunt denken met de klant, maar letterlijk probeert te liegen voor eigen gewin, dan ben je het ondernemen niet waard.
Beste ___Joey___,
Bedankt voor het invullen van een review.
We willen het graag voor je bekijken. Kun je het ordernummer met toelichting naar klantenservice@redable.nl mailen? Wij kijken dan graag via die weg met je mee.
Alvast bedankt voor de reactie!
Groeten,
Redable