AlgemeenIk ben door deze ondernemer uitstekend geholpen in het proces van het uitzoeken en later ook eventjes kort bij het goed inregelen van een Delta Glasvezel Modem (Nokia ONT) -- Inmiddels heb ik in een werkende gigabit verbinding met eigen IP adres bij Delta, en dat allemaal met hulp van de specifieke hardware. De hulp om mijn verbinding te krijgen zoals ik hem ook wil, is ontzettend waardevol geweest. Dit 'zelfde' bereiken via Delta Zakelijk Pro had rustig 1100 euro meer gekost in 3 jaar tijd. Zo is het perfect kortom. Heel blij mee.
VerzendingTevens was het product in no time bezorgd, en zag het er goed verpakt en keurig uit. Prima gedaan.
KlantenserviceOp de dag dat de ONT geleverd werd en meteen is aangemeld bij Delta was die een uur later al 'live' met een groen PON-led. Maar toen heb ik zeker een uur nog extra zitten klooien voordat ik de helderheid van geest had om toch maar eens de hulplijn in te schakelen en hier heen te bellen. Een getalletje voor het VLAN dat voor mijn Zakelijk Flex abo net weer iets anders moest zijn, was dan ook de simpele oplossing die niemand zonder insider kennis had kunnen verzinnen. Maar vriendelijk en geduldig te woord gestaan. Erg blij mee dan ook.