Beat-it.nl | alleen zakelijk

Op deze website een computer besteld, er bleek hier niet privé te kunnen worden aangekocht. Ik kreeg binnen een aantal minuten een e-mail dat dit niet mogelijk was, prima dan graag annuleren. Waar eerst de e-mails binnen een aantal minuten werden beantwoord werd het daarna volledig stil. Als dit dan absoluut niet mag waarom pas je dan de website niet aan zodat een bedrijfsnaam verplicht is? Dat scheelt dit soort gedoe.

Niets ontvangen, zowel de bestelde computer niet als mijn geld niet om deze elders aan te schaffen. Verder niets meer gehoord helaas.

Heb niets ontvangen geen bestelbevestiging geen annuleringsbevestiging. Order nummer voor deze review kan ik ook niet opgeven omdat ik de nooit heb ontvangen. Heb nog even gezocht in mijn mailbox daarin zag ik van jaren geleden ook een heel aantal problemen die ik eerder gehad heb met deze webshop. Tip, bestel ergens anders.

Wij leveren al bijna 20 jaar alleen aan bedrijven/instellingen (vandaar ook de toevoeging "zakelijk" in Tweakers). Gebruiker heeft vorig jaar ook al privé besteld en toen de bedrijfsgegevens doorgegeven. Niks aan de hand dus. Maar nu doet hij precies hetzelfde (detail: hij betaalt wel via zijn zakelijke rekening). Dus hij verwijt ons nu dat zijn geheugen hem in de steek laat. Klasse gebruiker.

En ook hier maar even: zoals hem is uitgelegd is de bedrijfsnaam niet verplicht omdat dit soms problemen opleverde met vrije beroepen. Een (tand)arts bijv. bestelt wel zakelijk maar heeft niet altijd een andere bedrijfsnaam. Gemiddeld genomen gaat dit 2x in de maand mis. Dat wordt dan gelijk opgelost/teruggedraaid. En als je dan bedenkt dat we hem dit vorig jaar ook gemeld hebben, kunnen we zeggen dat gebruiker een geval apart is. En in elk geval niet in staat om te kijken naar zijn eigen rol hierin.

Scorekaart voor Beat-it.nl | alleen zakelijk