Proresell

Ik ben een van de vele slachtoffers van dit frauduleuze bedrijf. KOOP HIER NIET.

De verkoper verzendt de artikelen niet nadat je ervoor hebt betaald en geeft geen geld terug. Ze negeren e-mails, whatsappen en liegen als ze eindelijk reageren.
Ik ben momenteel bezig met het indienen van een juridische klacht tegen 'proresell'. Ik moedig andere slachtoffers aan om ook aangifte te doen bij de politie, zij zien deze verkoper momenteel als 'misleidend', maar moet worden opgewaardeerd tot 'schurk' om verder te kunnen gaan met onderzoeken.

Heeft niets opgestuurd. Loog over het verzenden van het product. Wilde geen trackinginformatie geven. Toen zeiden ze dat ze het product hadden teruggekregen en dat mijn bestelling was geannuleerd. Nog steeds geen tracking of terugbetaling.

Geen restitutie na 3 maanden!
Ze reageren niet op e-mails, whatsapp of telefoontjes. Basale verzoeken om informatie worden genegeerd.
Als je geluk hebt, krijg je 1 bericht per 2 weken. In dat bericht staan smoesjes en leugens. Andere slachtoffers van de website hebben melding gemaakt van dezelfde reeks leugens die tegen hen worden herhaald.

Scorekaart voor Proresell