AlgemeenMoeilijk. Hoeveel weegt een slechte transactie door wanneer er ook prima transacties waren? Je zou kunnen zeggen 1x je geld kwijt overstijgt ALLE keren dat het wel goed werkte. Hmmmm....
In ieder geval denk ik dat het enorm afhangt van welke tegoed kaart je koopt. Ik heb meermaals Xbox gamepass kaarten gekocht en nooit een probleem ondervonden. Wat wel enorm raar is, is dat de prijzen van gamepass alle richtingen uit kunnen. Soms een pak goedkoper, soms een pak duurder dan officiëel en soms gewoon absurde prijzen 10x . De kaarten waar een account aan vasthangt (die Turkse bvb) is helemaal een gefoefel. Maar zoals gezegd, kijk goed wat je bestelt en ikzelf heb voor gamepass nog nooit een probleem gehad.
Met Switch tegoed is het een heel andere zaak. 2 keer een kaart van 50 euro proberen te kopen, 2x een reeds gebruikte code ontvangen. En dan begint de miserie. Je moet enorm veel bewijs voorleggen om je geld terug te krijgen. Ik had het geluk dat ik ervoor nog geen enkele Switch kaart had gekocht -nergens- en dat maakte de bewijsvoering een pak makkelijker. Maar als je al een boel kaarten eerder hebt gekocht, is het volgens mij nagenoeg onmogelijk te bewijzen dat je een niet werkende code hebt gekregen. En daar stinkt de hele zaak. Je koopt iets, dat ding werkt niet en jij bent degene die AL het werk moet doen om je gestolen geld terug te krijgen.
Het liefst zou ik geen sterren geven en mijn tekst jouw besluit laten vormen. Want slechts 1 ster geven, lijkt me dan ook weer niet eerlijk.
Duurt even. Duurt even. Duurt even. Heb ik genoeg woorden nu?
KlantenserviceJijzelf bent degene die al het werk moet doen. Alles moet in exact dat formaat aangeboden worden dat ze ginder makkelijk vinden. Alles in 1 zip file mag niet etc. etc. Het is een heel gedoe. Niet vriendelijk.