YourBuild

Van begin tot eind een meer dan uitstekende ervaring bij YourBuild.

Het samenstellen van je PC is simpel met de handige configurator. Na elke stap krijg je enkel een selectie aan compatible onderdelen voor jouw build te zien, zo ga je nooit de mist in. De heren bieden persoonlijk advies en op de website is veel informatie in begrijpelijke taal te vinden.

Per stap en onderdeel zijn de kosten volledig transparant en de totaalprijs is continu zichtbaar zodat je eenvoudig binnen je budget kunt blijven. Ook over servicekosten voor assemblage en software wordt niet geheimzinnig gedaan.

Mijn op maat gemaakte gaming PC was binnen drie werkdagen gereed. Daarnaast kreeg ik een YourBuild muismat van 900x400mm cadeau.

YourBuild biedt gratis verzending met PostNL, echter heb ik ervoor gekozen de bestelling zelf af te halen.

Bij het afhalen stond de PC nog buiten de doos voor een korte instructie over de behuizing, het gebruik van de PC en de meegeleverde accessoires, zoals niet gebruikte kabels van de voeding, overgebleven schroefjes en handleidingen.

Scorekaart voor YourBuild