AlgemeenAmazon giftcard van 20 dollar gekocht voor de Amazon.com site. Na code gekregen te hebben en proberen te verzilveren op de Amazon site, de melding dat deze code reeds gebruikt is op een ander account. Daarna moet je zelf maar allemaal bewijs aanleveren, en waar het dan stuk loopt is op een serial number die amazon wil hebben (ipv de claim code) maar livekaarten beweert deze niet te hebben, ivm digitale code. Terwijl Amazon deze wil hebben ook al is het een digitale code! Dus je bent gewoon de Sjaak. Livekaarten.nl dient zelf met Amazon te babbelen voor zo'n probleem. Maar het zal allemaal vast een vooropgezet plan om je een poot uit te trekken. Ik zou zeggen, sla deze jongens over en zoek verder.
*update 2-8-2024 na nogmaals alle gegevens te hebben aangeleverd heb ik uiteindelijk mijn geld teruggestort gekregen. Maar goed, het feit blijft dat er, zoals anderen ook al aangaven, er Amazon codes worden verkocht die al gebruikt zijn.
Levering duurde sowieso al 15 minuten in de email. En een niet werkende code!
KlantenserviceKlantenservice is niet vooruit te branden in de live chat. En lost natuurlijk niets voor je op, geld is gewoon foetsie.
*Update. Uiteindelijk toch nog goed geholpen door de klantenservice.