Redable.nl

Ik ben bij Redable terecht gekomen door Tweakers. Ik had 16GB aan DDR3 SO-DIMM nodig, ze hadden het op voorraad en nog tegen een goede prijs ook.

Helaas was het niet mogelijk om aan te geven dat ik het product bij een pakketpunt wilde afhalen.

Aangezien het product op voorraad was, werd bezorging op de volgende dag beloofd zolang ik het voor 17:00 bestelde. Ik had de bestelling om 15:19 geplaatst, en om 17:28 kreeg ik een e-mail dat het product ingepakt was. Het verzenden van het product bleef echter uit.

De e-mail met dat het product verzonden was kwam de volgende dag om 15:41 pas. Het was dus niet meer mogelijk om de beloofde bezorgdatum te halen.

Met de DHL app was het toch mogelijk om het pakket bij een pakketpunt te laten bezorgen. Het pakket is op dag 2 na het plaatsen van de bestelling aangekomen, maar bij een ander pakketpunt dan welke ik gekozen had. Daar heb ik het pakket kunnen afhalen door mijn naam te geven, zonder legitimatie te hoeven tonen of een handtekening te hoeven zetten.

Beste TechnologicNick,

Bedankt voor je review!

Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
We zullen je feedback verder verwerken, zodat we hier van kunnen leren

We wensen je graag veel plezier met je aankoop!

Groeten,

Redable