2 Fast 4 U Computers

08-09-04 een MP3 speler besteld, de volgende dag in huis. Verder dezelfde ervaring als bovenstaande.

Verzending ook prima.

Het is dat "slecht" de meest negatieve optie is.....
8 Maanden na aankoop hield de MP3 speler ermee op, dus heb ik deze opgestuurd naar 2fast4ucomputers. Na een aantal weken maar eens geinformeerd naar de status van de reparatie, met als antwoord niet veel meer dan de mededeling dat de MP3 speler nog steeds in reparatie is. Weer een tijd later nog maar eens gemaild, met als antwoord de mededeling dat ik zelf bij de leverancier moest gaan informeren naar de status van de reparatie. Dit werkte niet omdat de leverancier (zoals begrijpelijk) niet direct communiceert met particulieren, en bovendien had ik geen reparatie nummer of wat dan ook. Dit alles weer teruggemaild naar 2fast4ucomputers, met als reactie dat ik toch echt bij de leverancier moest zijn, zonder dat ik een reparatie nummer kreeg om zelf te informeren. Zo ging het nog langer door, totdat 2fast4ucomputers niet meer reageerde.
Na meer dan 3 maanden heb ik de MP3 speler terug, ongerepareerd omdat het buiten de garantietermijn van de leverancier valt (maar niet buiten de garantietermijn van de winkel).
Wordt dus nog vervolgd, maar ik hoop hiermee alvast de kans op teleurstellingen bij anderen te verkleinen.

Scorekaart voor 2 Fast 4 U Computers