AlgemeenIk heb op 18-06-2024 bij Cheaplicensing.com Bitdefender internet security gekocht waarvan de licentiesleutel niet is bijgeleverd. Contact opnemen met Cheaplicensing is niet mogelijk, ze reageren gewoonweg niet. Ik mag niet schrijven dat ik ben opgelicht maar ik ben wel mijn geld kwijt en zal opnieuw bitdefender aan moeten schaffen, maar dan wel bij een betrouwbare firma.
Ook op https://www.kiyoh.com/reviews wordt na 09-02-2023 duidelijk over “oplichting” geschreven. Is Cheaplicensing zijn oude niet werkende software aan het lozen?
Bitdefender geleverd zonder licentiecode terwijl op hun website toch duidelijk staat vermeld dat problemen worden opgelost. Toch lastig als ze geen contact opnemen. Ook staat op hun website vermeld “niet goed geld terug”.
KlantenserviceContact opnemen met Cheaplicensing.com in niet mogelijk. Alles geprobeerd, zelf via hun bedrijfs-chat van messenger. Daar werd wel gereageerd, alleen met een leugen dat alles zou worden toegezonden. Helaas nooit meer wat gehoord van deze firma.