LG Electronics

Bij LG een OLED C3 besteld, maar aan de linkerkant zat een opvallende gele vlek. Kan gebeuren, dacht ik, dus ik nam meteen contact op met de 'klantenservice'. Na drie dagen kreeg ik een reactie dat dit 'normaal' zou zijn en niet als defect werd beschouwd. Ik gaf aan dat ik de aankoop wilde annuleren, aangezien dit nog binnen de eerste week was (dag van levering). Retouraanvraag ingediend, en toen begon de ware nachtmerrie.

Na drie dagen nog steeds geen reactie. Gebeld om te horen dat er nog geen afspraak voor ophalen was gemaakt. De medewerker verzekerde me dat hij een notitie zou maken en dat ik dezelfde dag nog gebeld zou worden. Dit spelletje hebben we zeven keer moeten doorlopen. Meerdere keren werd de verbinding abrupt verbroken en ben ik ronduit respectloos behandeld door de medewerkers van LG. Uiteindelijk moest ik dreigen met juridische stappen om überhaupt iets gedaan te krijgen.

Toen de tv eindelijk werd opgehaald, bleef het weer stil vanuit LG. Opnieuw moest ik zelf erachteraan om mijn geld terug te krijgen. Geen enkele reactie van LG, alleen een bericht van de betaalpartij waarmee ze samenwerken, dat het geld zou worden teruggestort. Wat een verschrikkelijke klantenservice. LG zou zich diep moeten schamen.

De verzending was in orde, de doos werd netjes geleverd. Het zou echter prettiger zijn geweest als er een belletje was gekomen om een afspraak te maken voor de bezorging. Nu gebeurde dat niet en had ik weinig controle over wanneer het bezorgd zou worden. Hetzelfde geldt voor de afspraak voor het ophalen. Het was oké, maar er is zeker ruimte voor verbetering.

Zoals eerder vermeld, ik heb nog nooit zulke onbeschofte en ongeïnteresseerde medewerkers meegemaakt als bij LG. Bedenk je 2x voordat je iets besteld, als is de korting nog zo goed. Het is het niet waard....

Scorekaart voor LG Electronics