MacStuff

Ik zocht een kabel waarmee ik m'n Ipod kon opladen via m'n USB poort. MacStuff heeft alles voor de Mac en Ipod, dus maar eens proberen.
Duidelijk site, goed georganiseerd, je vind snel wat je zoekt. Van elk product is er uitgebreide productinformatie aanwezig.
Er is geen voorraad indicatie. Noch bij het product, noch tijdens het bestellen, noch in het bevestigingsmailtje. Desondanks staat er onder aan de bevestigingsmail "producten worden verzonden zodra uw betaling ontvangen is". Ik ging er dus van uit dat het artikel op voorraad was. Meteen betaald, maar geen reactie. Na een paar dagen maar eens mailen waar de bestelling blijft. Wat blijkt? De betaling is ontvangen, maar het product is niet op voorraad bij de leverancier en laat nog een week op zich wachten. WTF? Had dat dan even verteld! Dus mail ik ze met een aantal vragen over de voorraad indicatie. Ze melden dat de meeste leveranciers geen voorraad info geeft, en dat het niet efficient is om dit handmatig te doen. Vreemd, want vele andere shops kunnen dit blijkbaar wel. Dat er op de bevestiging staat dat de spullen na betaling verzonden worden blijkt een standaard regel, aangezien ze in de tijd tussen bestellen en betalen de spullen meestal wel binnen hebben. Een mailtje met betalingsbevestiging ontbrak ook. Als oorzaak geeft men aan dat ze niet overweg kunnen met de verschillende systemen van de diverse banken. Raar, aangezien er voldoende shops zijn die hier wel toe in staat zijn. Kortom, ik ben zeer teleurgesteld over de voorraad communicatie van Macstuff. Een voorraad systeem zou zeker een positieve verbetering zijn voor dit bedrijf.
Op vragen via e-mail wordt wel snel gereageerd. Da's dan weer positief.

Aangezien het artikel niet op voorraad was werd de levertijd veel langer dan gedacht, namelijk 10 dagen. De verpakking was prima, goed in karton verpakt. Via TGP verstuurd. Er werd wel Track&Trace gebruikt, maar het T&T nummer was dus niet doorgegeven in een mailtje dat ik kreek, waarin stond dat de bestelling verstuurd was. Niet handig dus.

Scorekaart voor MacStuff