AlgemeenIk was vandaag in Pelt vanwege het terugbrengen van een TV. Niet omdat deze stuk was, maar omdat het gewoon mijn type toestel niet is. Werd ontvangen door de medewerker in echt een prachtige...tv winkel. Nooit zoiets gezien in Nederland.
Nadat ik had uitgelegd wat de problemen waren samen met de medewerker het toestel geinspecteerd. Alles was ok en er werd verteld dat ik binnen een week mijn geld terug mag verwachten. Dat kan ik dus nog niet beoordelen....
Omdat ik hem had uitgelegd waarom ik de tv niet mooi vind, was Robin daarna ook nog zo vriendelijk om mij een aantal andere toestellen te laten zien die waarschijnlijk wel mijn smaak zijn(ook al nam ik niet direct een andere mee). Ik moet daar nog wat nader onderzoek naar doen maar ontzettend blij met zijn advies.
(ook het advies voor de bakkerij die Robin voorstelde voor een onvervalste belgische vlaai)
Robin dank je wel/ klantenservice is je op het lijf geschreven
De informatie stroom van Dynalogic was niet echt top.
Wel professioneel geleverd.
Het is een internet bedrijf dat helaas een fantastische medewerker als Robin niet gebruikt om klanten een beetje op weg te helpen.Geeft slechts help desk van LG zelf aan. Dat is echt een manco want die kennis IS er.
Bij mij had het echter niet uitgemaakt want het toestel had gewoon bepaalde kenmerken waarvan ik niet hou.