PrintAbout.be

Perfect geholpen, zeer goede service, een aanrader om het huismerk te gebruiken zowel kwaliteit kwantiteit. Zo hoort het.

Perfecte levering volgens afspraak.goede verpakking en geleverd volgens de gemaakte afspraak.

Perfect geholpen, ik had een hp inktpatroon bestelling op de site van printAbout, na enige tijd werd ik telefonisch gecontacteerd door bovenvermelde firma of ik bereid was om het huismerk te gebruiken, echter heb ik vroeger bij 123inkt daar zeer slechte ervaringen mee en deze waren niet bereid om enige medewerking te geven en daar zat ik dan mee met het huismerk van 123inkt. Doch de persoon van PrintAbout overtuigende mij , en ik moet zeggen perfect huismerk en snel en goed geholpen waarvoor dank.
Mvg

Beste klant,

Wat onwijs leuk dat jij deze positieve beoordeling hebt achtergelaten. We zijn blij om te lezen dat je onze service waardeert en dat je zo te spreken bent over ons eigen merk. Uiteraard wensen we je veel print-plezier en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Elma,
Team Webcare | PrintAbout