AlgemeenNiet meer altijd de goedkoopste zoals 5-10 jaar geleden, maar soms kan je er nog een goede deal doen. De website werkt vlot, maar op de mobiele site is het wel irritant dat de website de app forceert van te openen. De mobiele app vind ik trouwens minder prettig werken dan de mobiele website.
VerzendingDe meeste zendingen komen tijdig aan, zoniet is het altijd al de fout van de koerier geweest (kan gebeuren). Bestellingen op een late vrijdagnamiddag kunnen ook soms op zaterdag niet meer leverbaar zijn, zelfs voor de 'voor 22u besteld, morgen in huis' items.
De meeste items komen nog altijd in een dunne doos zonder enige (stoot)bescherming binnenin.
Positief punt is dat de laatste keer ik er een vinyl plaat bestelde, deze in een dikkere verpakking kwam met wat meer bescherming (speciaal voor vinyl), maar zeker niet van de kwaliteit die je van een betere platenwinkel krijgt.
Al een paar keer contact opgenomen ivm klachten en garantie voor diverse items, dit werd steeds correct en relatief snel opgelost.