Amazon.com.be

Hier bij een verkoper besteld en betaald zonder dat erbij stond vermeld dat deze in de USA gevestigd was, toen ik hier melding van kreeg wou ik mijn order annuleren. Maar was het zogezegd reeds verzonden, dit terwijl er enkel een label was aangemaakt en zogezegd als verzonden was opgegeven.

De eigenlijke verzending gebeurde pas 10 dagen later volgens de tracking, daarna is het pakket 3 weken onderweg geweest. In de tussentijd verschenen er op het profiel van de verkoper negatieve beoordelingen van verschillende kopers die andere goederen hadden ontvangen dan ze hadden besteld. Dus ik wist al wat er op me afkwam. Na levering bleek er iets anders in de verpakking te zitten dan besteld, wat dus te verwachten was.

Meermaals contact gehad via amazon hierover en blijven het me moeilijk maken om dit op te lossen. Er komt maar geen oplossing ...

€ 821,52 kwijt ...

Verzending toegekomen door DHL uit de States. 3 weken onderweg.

Hier wordt je van het stokje naar de mat gestuurd, het is duidelijk dat de verkoper een oplichter is, meerdere mensen zijn opgelicht. Maar toch blijft Amazon het moeilijk maken, eerst moet je nutteloos contact blijven maken met de verkoper om tot een oplossing te komen, een periode wachten. Dan kan je hier pas een A-Z claim voor aanmaken, dan moet je de artikelen retourneren, maar dan moet je een retourlabel hebben en het blijft maar verder duren, want dat krijg je niet van de verkoper. Nu moet ik weer een case openen product niet ontvangen, maar dat had ik voordien al gedaan. Trouwens staat de A-Z claim artikel retourneren nog altijd open, die verkoper wrijft al lachend in zijn handjes. Amazon blijft het me moeilijk maken, of je nu chat, belt of een bericht stuurt of in antwoord op mail. Er komen enkel nutteloze antwoorden.

Scorekaart voor Amazon.com.be