LG Electronics

Verzending prima. Product (monitor) prima, maar toch voorkeur voor een andere monitor, dus gaat retour. Retour drama.

Levering was stipt op tijd. De monitor was goed verpakt, verder geen beschadigingen.

Je zou denken dat bedrijven hun retourprocessen inmiddels wel goed ingeregeld hebben. Nou, niet dus. Inmiddels staat een LG monitor hier al meer dan een week te wachten nadat de retour is goedgekeurd. Een week geleden een mail van UPS gehad dat er een retourlabel is aangemaakt. Het label zelf zit niet in de mail. Het is verder ook onduidelijk hoe het nu verder moet. Wordt het label nog toegestuurd? Moet ik het pakket met deze mail in de hand naar een UPS servicepunt brengen ofzo? Ik erachteraan bellen; ja er wordt contact met u opgenomen om het pakket op te halen. Ok, dat zou helemaal mooi zijn. Maar helemaal nergens wordt dat gecommuniceerd in de
mails die je krijgt mbt je retour. We zijn inmiddels een week verder na m’n belletje en geen enkel teken. We gaan er maar wéér achteraan bellen. Wat waardeloos dit. Je wilt als klant toch helemaal niet zo lang bezig zijn met een retour.

Scorekaart voor LG Electronics