Klium

Ik heb daar een schuurmachine gekocht en een geopend doos (duidelijk retour artikel) en duidelijk kapot artikel gekregen, de klem achter op het apparaat om schuurpapier vast te klemmen heeft een losse vering met schroef die vast te zetten beweegt vrij onderkant van het apparaat, het is onmogelijk deze losse klem dicht te maken. Dus apparaat is kapot en helemaal niet bruikbaar, en mijn geplande werkzaamheden kunnen nu natuurlijk niet doorgaan. Ze zijn nu ook niet bereikbaar via telefoon en chat.
=====================================
Update: Het is opgelost na vakantiedagen met nieuw apparaat verzenden en andere met label retourneren. Nieuwe apparaat is nieuw en verkend. Ik hoop het in het toekomst beter gecontroleerd is en anderen hetzelfde ervaring niet hebben.

DHL zendingen zijn gedaan volgende dag en sorteerd een dag later dus het komt binnen 3 dagen

Zij hebben geen 24u service en niemand bereikbaar op zaterdag anders goed klantenservice ervaring

Scorekaart voor Klium