Algemeencartridges eigen huismerk geinstalleerd, maar werken niet op mijn printer. ik kreeg al gelijk een foutmelding, wat ik eigenlijk niet wil, dus heb ik de cartridges retour gestuurd.
Verzendingals je een product besteld, dan heb je het zeer snel in huis, als je bijvoorbeeld, maandag besteld, dan heb je het, de dag erna in huis, en dat vindt ik heel snel, en heel prettig om mee te maken, dus kan je er op vertrouwen, dat dit zeer snel gebeurd, heel erg tevreden mee.
Klantenserviceik heb normaal altijd de orginele cartridges van hp, maar ik dacht, laat ik voor 1 keer het eigen huismerk proberen, ik deze besteld en geinstaleerd ik kreeg meteen een fout melding, op de printer, en blokeerde, toen heb ik contact gezocht met de klantenservice, die boden mij een oplossing, maar dat was veel te ingewikkeld voor mij, ik heb toen telefonisch contact gehad, en dat ging niet zoals het moet gaan, maar dat lag aan mij, dus was er een beetje narigheid ontstaan, wat eigenlijk niet de bedoeling was, maar ik heb het verder goed uitgelegd, wat er aan de hand was, en ik moet zeggen dat de dames die ik aan de telefoon heb gehad, het verder heel goed en professioneel opgelost hebben, ik ben hier heel tevreden mee, dus iedereen blij.en zo hoort het.
Beste klant,
Wat onwijs tof dat je de tijd genomen hebt om deze review te plaatsen. Bedankt voor al jouw positieve woorden! Dit doet ons goed :-)
Uiteraard hopen we je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Geniet van de producten en deze mooie zonnige dag.
Elma,
Team Webcare | PrintAbout