Gsm.nl

Op 6 juli alles verzonden richting gsm.nl per fax. Een week later navraag over status. Het is in behandeling. Toestel is vandaag binnengekomen. Papieren zijn vandaag naar telfort verzonden... Vandaag pas??? Een week later. Kan dat niet tegelijk met de bestelling van de telfoon?

Weer een week later bellen om te vragen naar de status. Antwoord: We wachten op telfort. Ik ben de beroerste niet en bel even naar telfort om te vragen naar de status voor gsm.nl. Antwoord telfort: Verlenging?? weten wij niets van. Wij hebben geen papieren ontvangen.
Weer bellen met gsm.nl antwoord: Dan weten wij het ook niet.
Resultaat we gaan dus op vakantie zonder nokia 6670 en navigatie. En het is nog maar afwachten wanneer de spullen binnenkomen.
Track n Trace gedeelte werkt daar voor geen meter en ze weten zelf vaak niet wat de status is.

Mijn advies: Kijk nog even verder of je het ergens anders ook aan kunt komen desnoods iets duurder. Alleen bij een hele goede aanbieding zou ik het risico nemen. Heb redelijk wat ervaring met het verlengen, maar zo beroerd heb ik het nog niet gehad.

Hoop dat ze het morgen nog kunnen regelen, maar ik zie het triest in. Anders zal ik het een en ander nog aanpassen. Maar op dit moment ... Nee, geen lekker gevoel.

Zeer slecht bereikbaar en dat voor 30 ct/mn. En vaak hebben ze zelf ook geen overzicht. Op mail reageren ze na 2 werkdagen maar daar wordt je vaak ook niet wijzer van.

Scorekaart voor Gsm.nl