Geheugen.com

Site is goed, duidelijk, mooi aanbod, helaas is de afhandeling van bestellingen wat minder:

28-juni: Bestelling geplaatst voor 256MB xD card, bevestiging ontvangen, direct zelde dag geld overgemaakt.

30-juni: Bevestiging dat betaling is ontvangen, in zelfde e-mail ook aangegeven dat 2 juli de verwachte verzenddatum zou zijn.

Vervolgens niet meer gehoord en na 2 juli ook niets ontvangen.

7-juli: Zelf maar eens een e-mail gestuurd waar mijn onder bleef.

8-juli: Wordt teruggebeld nav mijn e-mail, kaart zou niet op tijd binnen zijn (persoon waarvoor besteld was ging 2 dagen later op vakantie), overeengekomen dat de bestelling geannuleerd zou worden en het geld teruggestort.

Ondertussen geen geld terug zien komen.

18-juli: Nog maar eens een e-mail gestuurd waar het geld blijft.

18-juli: E-mail terug, doordat er een deel van het personeel op vakantie is was er nog geen geld teruggestort, zou vandaag alsnog gedaan worden.

UPDATE:

19-JULI: Na belofte van de dat hiervoor is het geld nu daadwerkelijk bijgeschreven.

Ondanks de 'verwachte verzenddatum' is er nooit iets aangekomen.

Natuurlijk kan er iets zijn waardoor het artikel niet (snel) leverbaar is maar wanneer dat zo is mag een bedrijf de klanten rond de zgn 'verwachte verzenddatum' hiervan zeker wel op de hoogte stellen.

Sturen uit zichzelf geen berichten als iets langer gaat duren.

Geld zou worden teruggestort, na meer dan een week nog steeds niet gedaan.

Keer op keer kan ik er dus zelf achteraan, ondertussen hebben ze 3 weken lang het geld op hun rekening staan (waar dit met een week al lang opgelost had kunnen zijn) dus uiteindelijk heeft dit grapje mij nog geld en tijd gekost ook.

Scorekaart voor Geheugen.com