Ik had een kast en een videokaart nodig. Shops in Coevorden bleken nogal duur (50 euro voor een Sweex kast?) dus maar even in de Pricewatch gedoken en daar vonden we Shopwave. De prijzen voor de Sweex kast en de videokaart waren uitermate vriendelijk, 20-25 euro voor de kast, en ~37 euro voor een ATi 9200SE-128MB. Als ik het me goed herinner in de top3 van de Pricewatch voor die producten.
Shopwave bleek telefonisch zeer goed bereikbaar. Daarnaast had ik iets te haastig besteld en daarna de bestelling weer gewijzigd. Videokaart was niet op voorraad, maar daarover zouden ze bellen als dat wel zo was. De verwachting was in de ochtend, de volgende dag.
De volgende dag zelf even gebeld en erheen gereden, ondanks dat de graka niet op voorraad was, want ik had haast. De graka moest dan maar later komen. Ter plaatste vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. Het busje van GLS dat we weg zagen rijden had net de graka bezorgd!
Het was die dag achterlijk warm, en een jongeman die bezig was met administratie/coden/whatever vroeg of we wat wilden drinken. Het hoefde niet, maar wel aardig natuurlijk. Sowieso zijn we keurig behandeld, zowel aan de telefoon als ter plaatse.
De website is eenvoudig uitgevoerd met zachte kleuren. Geen poespas en vrij overzichtelijk.
Conclusie: ik zou er zo weer bestellen.
N.v.t., ik heb het afgehaald. Let op: ze zitten verstopt achter een wenteltrap die naar een eerste etage leidt, waar volgens de mevrouw die de factuur opmaakte drie bedrijven zitten. Het huisnummer 1b is ook niet direct te zien als je erlangs rijdt, althans de eerste keer misten wij het bij het langsrijden. Behoorlijk ruime parkeergelegenheid trouwens.
KlantenserviceDe videokaart geeft soms rare strepen in beeld en van die artifacts die je ook ziet bij brak geheugen. Ik weet nog niet waar aan dit ligt. Misschien is het de voeding van de Sweex kast, de kaart zelf, de aansluiting van de kaart naar het beeldkanon, het AGP slot op het mobo, een BIOS instelling, een driver issue?
Ik heb geen idee en ik had ook geen tijd om het te onderzoeken. Hopelijk heb ik ze niet nodig voor RMA, maar dat zien we later wel als weer een keer ter plaatse ben.
Vooralsnog dus geen oordeel over de dienstverlening, maar ik vermoed dat dat wel snor zit.