AlgemeenIk heb nog nooit zo´n schlechte ervaring gehad met een bedrijf, iets wat ik nooit zou denken bij een bedrijf zoals Lenovo. Produkt gekocht en binnen de wettelijke termijn terug gestuurd. Het pakket als geheel betaald en ontvangen in twee dozen en op dezelfde manier geretourneerd, ik ben nu nog steeds op mijn geld aan het wachten zonder resultaat.
De service is zo schlecht dat ik vind dat mensen hier tegen beschermd dienen te worden vandaar dat ik de eerste keer in mijn leven een review schrijf en ik heb hiervan melding gedaan bij de ACM, hopende dat zij hier iets mee kunnen/gaan doen.
Zelf ga ik juridische stappen nemen om alsnog het resterende bedrag terug te krijgen.
Heb onderzocht welk bedrijf dit doet en ben tot de conclusie gekomen dat dit niet door Lenovo zelf wordt gedaan en dat liep op zich vlekkenloos.
KlantenserviceIk heb zeven keer contact gehad via de chat met Achmed en Taher( daarvan werken er overigens relatief veel van bij Lenovo). De communicatie gaat op zijn zachts gezegd heel moeizaam de nederlandse grammatica is zo schlecht dat ik niet eens kan begrijpen wat er nu precies gezegd wordt. Ze gaan je meteen helpen en het in orde maken en vervolgens gebeurt er helemaal niets. Ook heb ik zeven keer een e-mail gestuurd aan emeacm@lenovo.com en daar exact hetzelfde verhaal, we gaan het in orde maken en er gebeurt vervolgens niks mee. Grappig wel dat ik een keer, voor wat voor een reden dan ook, een antwoord in het Duits heb mogen ontvangen.