Upgreatest

Via Tweakers pricewatch bij deze winkel uitgekomen. Inmiddels 3 tweedehands producten gekocht en algemene beoordeling is goed. Bij twee modellen klopte de beschrijving exact zoals op de site vermeld. Bij een product bleek er een foutje gemaakt te zijn met de beoordeling van de staat, hierover heb ik gemaild en kreeg direct het voorstel voor financiële compensatie. Dus dat vind ik netjes opgelost. Daarnaast wordt er snel en persoonlijk gereageerd op vragen, in mijn ervaring zelfs een aantal keren een vraag in de avonduren gestuurd en dan binnen een halfuur een reactie. (dat vind ik zelfs meer service dan je mag verwachten).
Als ik nog eens een Apple product ga kopen zal ik zeker als eerste bij deze winkel kijken.

Producten worden degelijk verpakt en in mijn geval via Postnl verzonden. Geen verdere op of aanmerkingen.

Zoals reeds beschreven vind ik de klantenservice echt uitstekend, er wordt snel en goed op vragen of opmerkingen gereageerd. Hier zouden veel winkels of webshops wat van kunnen leren.

Scorekaart voor Upgreatest