AlgemeenIk vond de gehele ervaring met deze winkel vrij teleurstellend. Professionele houding van lik-mijn-vestje en de klantgerichtheid was ver te zoeken. Besteed je geld liever in Nederland en laat deze winkel bij onze zuiderburen aan je voorbij gaan.
Ik kan het niet hard maken, maar ik heb het vermoeden dat deze winkel ook retourproducten als nieuw verkoopt zonder dit te vermelden op de website. Bij alle unboxing video's die ik heb gekeken zat een 'featuresheet' boven op de soundbar geplakt. Deze ontbrak bij mij naast wat aparte schade aan de piepschuimbescherming en dus de beschadiging aan de gril van de soundbar.
Samen met de opmerking(en) van de persoon aan de telefoon wordt dit vermoeden enkel groter.
Laatste keer voor mij dat ik zo ver van mijn woonplek een duur en groot artikel bestel.
De bestelling is in het weekend verzonden en twee dagen later had ik de bestelling vanuit België al in de DHL app staan voor de levering. DHL had helaas vertraging, dus heb uiteindelijk nog twee dagen langer moeten wachten.
Niets op aan te merken wat betreft de levering en reactietijd op email.
Ik meldde de beschadiging gelijk toen mij deze op viel. Dit was binnen 2 uren na het ontvangen van levering. Mijn fout dat ik door mijn enthousiasme niet vooraf goed naar de staat van het product heb gekeken.
Gelijk werd ik naar de voorwaarden doorverwezen en daarmee was de discussie af volgens de winkel. Ik heb een foto meegestuurd van een overduidelijke beschadiging/productiefout, maar als reactie 'lijkt ons normaal'.
Hier nam ik geen genoegen mee en vervolgens contact gezocht met de winkel via de telefoon.
Hier kreeg ik iemand aan de lijn die eigenlijk helemaal geen zin had om mij te helpen. Omdat het een online bestelling was, moest het contact via de mail lopen. Blijkbaar mag de klant dan niet met de winkel bellen. Wat een onzin, blijkbaar normaal in België.
Omdat ik de cashback al geregistreerd had, was het gesprek niet mogelijk. Ik werd zowat uitgelachten wanneer ik vertelde dat ik een uur na het uitpakken van de soundbar de cashback al had geregistreerd.
Toch wilde de persoon aan de telefoon mijn verhaal wel aanhoren, maar een 'geregistreerd product kunnen wij niet terug nemen omdat we het dan niet kunnen verkopen'... Blijkbaar even vergeten dat het om een beschadigt product gaat. Zodra ik de annulering van de cashback bevestigd had gekregen vanuit Samsung, zou hij kijken of hij iets voor mij kon betekenen. Maar hij achtte de kans klein.