BudgetWinkel

Begin mei een Panasonic NV-GS 75 videocamera gekocht. 1 dag gebruikt en geconcludeerd dat de microfoon uitgang niet goed functioneerd (brom tijdens opnemen -> verschillende mics geprobeerd) Camera geretourneerd en vanaf dat moment begon de ellende. Camera na 2 weken terug van de winkel, die hem naar panasonic had gestuurd. Behuizing bevat forse krassen en beschadigingen. Winkel gebeld, bleek eerst mijn schuld te zijn. -_- Ik ontken en laat foto's zien die ik (vlak voordat ik de camera had geretourneerd) had gemaakt (ik heb dit soort geintjes namelijk eerder meegemaakt) en vertel dat ik echt niet lieg.
Camera weer terug en nu, 2 maanden later wacht ik nog steeds. De winkel, importeur en panasonic...: Iedereen geeft elkaar de schuld wat betreft de krassen/beschadigingen en ik WACHT MAAR. Ondertussen kan ik de camera niet gebruiken voor de doeleinden waarvoor ik hem had aangeschaft. Ik wordt gedupeerd met mijn werk en kan hem waarschijnlijk niet mee op vakantie nemen. Waardeloos van alle partijen. Ze zijn wel vriendelijk, daar niet van. Maar ik wacht ondertussen wel en men kan geen beslissing maken.....

Ik koop dus echt nooit meer iets bij budgetwinkel of van panasonic.

Scorekaart voor BudgetWinkel