AlgemeenWebsite is redelijk overzichtelijk. Proces tot bestelling is supersimpel, maar dat is niet echt bewonderingswaardig.
Wat ik wel opmerkelijk vind is dat de foto's stock-fotos zijn van de producten die je koopt. Je weet dus niet echt hoe het product er uit zal zien. Ook zit er net iets te weinig informatie bij (zoals resolutie van het scherm bij laptops).
Ik had een Thinkpad x220 gekocht, B-grade (vier uit vijf sterren). Dus het zou slechts zichtbaar gebruikt moeten zijn. Bwhaha
Helaas is deze Thinkpad X220 niet echt een "B Grade" laptop maar meer een "C Grade" (misschien zelfs D-grade). Er zijn behoorlijk wat zaken mis:
- Het toetsenbord is weliswaar origineel maar het is een ISO indeling met stickers op de toetsen om een US QWERTY te creëren
- De scharnieren van het scherm zitten heel erg los, ze wiebelen in de behuizing. Nu kan ik hem open maken en dit repareren maar:
- 1 van de 'slotjes' van de accu is geheel niet aanwezig waardoor de accu met slechts 1 slotje vast zit en onwijs wiebelt en er uit kan vallen
- De accu mist zelf 1 rubber voetje
- Aan de rechtervoorzijde van de laptop bij de palmrest is een hoekje eruit (gebroken)
- Het scherm zelf daar is de behuizing aan de bovenkant los/ gebroken: de bovenste rand is te wiebelen en ik vermoed dat de interne clipjes gebroken zijn
- Rechtsonderin het scherm zelf zit een witte (druk) vlek
- Er zit een onwijze deuk in het RAM klepje, dit is geen deukje meer maar deze raakt volgens mij zelfs 1 van de RAM modules zelf
- Het toetsenbord (of de behuizing) zit aan de linkerbovenzijde los waardoor het toetsenbord op en neer veert
- De behuizing is bij het touchpad gebroken
- Er missen schroeven op meerdere plaatsen
Uiteindelijk heb ik besloten de laptop zelf te refurbishen waardoor het nu een onwijs leuke Linux laptop is.
Maar ik bestel nooit meer bij ReMarkt!
Product kwam snel en ZEER goed verpakt, ondanks dat het apparaat zelf al flink beschadigd was heeft de verpakking er wel voor gezorgd dat er nog wat te redden was.
KlantenserviceHet is alsof deze partij niet bestaat. Ik heb het vermoeden dat het een eenmanszaak is, hoe dan ook: die persoon reageert totaal niet.
Ik had meerdere vragen gesteld, en uiteindelijk een aanvraag tot retourproces aangevraagd. Nergens maar dan ook nergens antwoord op gekregen, niet via de website zelf of via marktplaats.
WAARDELOOS