AlgemeenBestellingen worden zonder opgave van reden gewoon klakkeloos geannuleerd. Zo bestelde ik laatst een aantal games en enkele dagen later kreeg ik een email waarin stond dat deze bestelling was geannuleerd. Er stond niet bij waarom, en als ik deze nog zou willen dan moest ik dat via de mail doorgeven. Dat heb ik gedaan en gezegd dat ik deze wou hebben, en ook gevraagd wat de reden is hiervoor. Hierop werd niet gereageerd, kreeg geen enkele reactie terug. Enkele uren later is deze bestelling gewoon geannuleerd. Waarom aan de klant vragen of hij deze nog wil als dit toch geen nut heeft? Daarna nogmaals gevaagd naar de reden. Ook nu weer geen reactie. Zo heb ik contact opgenomen met webwinkel keur, en na 7 dagen vroegen zij of hun al contact had opgenomen met mij. Nee, na 7 dagen ook geen reactie. WWK heeft hun verzocht mij te laten weten wat de reden is, maar nog steeds geen enkele reactie. Sterker nog, gister deed ik een bestelling, en ook deze werd weer zonder enige reden gewoon geannuleerd. Ja dan krijg je echt het gevoel van klantje pesten. Zit je daar ruim een half uur te zoeken en dan wordt je bestelling voor de 2de keer zomaar weggegooid. Ook een manier om je klanten weg te houden. Zojuist heb ik weer een bestelling gedaan en nogmaals voor de 7de keer gevraagd naar de reden. Ik heb eindelijk na lang zeuren een antwoord gekregen en de reden die ze aangeven is pure nonsens. In het verleden heb ik enkele controllers besteld en die waren niet goed. Knoppen die bleven hangen, knakkende knoppen dat soort dingen. Ik heb nog nooit een game terug gestuurd wat ik daar besteld had. Daarbij heb ik elke keer duidelijk aangegeven met een video om te laten zien wat het probleem was, en dat waren ze met mij eens dat het niet goed was. En komen ze nu aan met dit onzin verhaal. Als je 2-3 procent retour stuurt, wordt je de deur gewezen. En kijken ze NIET wat je in het verleden allemaal hebt besteld en gehouden. 80+ bestellingen en in totaal zijn er 4 controllers en 1 ps4 slim retour gegaan (hdmi defect), en ik heb circa 2500 euro daar uitgegeven en dan lopen zeuren. Klantje pesten, het is een grove schade hoe HUN met hun klanten omgaan. Niet goed, geld terug en dan achter je rug om je orders liggen te annuleren.
VerzendingDoosjes komen vaak kapot aan, omdat ze goedkope dunne enveloppes gebruiken. Als je dan een ander doosje wilt moet je door tal van hoepels springen. Waardeloos.
KlantenserviceCommunicatie is bagger, het woord klantenservice kennen ze niet, er wordt totaal niet met de klant gecommuniceerd. Stuur tal van mails, en komt geen zinnig woord uit.