Bax-shop.nl | Bax Music

Half jaar geleden een gitaar online gekocht en deze werd thuis bezorgd. Gitaar had beschadigingen en productiefouten. Ik ben het in Rotterdam terug wezen brengen. De verkoper nam de gitaar terug en mijn geld zou binnen 5 dagen op mijn rekening gestort worden. Dat werd 2 maanden. Geen contact mogelijk met de klantenservice. Ik krijg enkel een telefoniste aan de lijn die niet mag/kan of wil doorverbinden.

Je moet steeds wachten totdat je terug gebeld wordt. Wat vaak niet gebeurd. Heb je iemand aan de lijn beloofd men het geld direct over te maken. Ik heb daar echt een stuk of 15 keer voor moeten bellen. Het is erg frustrerend als je je niet gehoord voelt.

Na 2 maanden dus eindelijk geld terug. Nooit meer Bax. Bax excuseert zich dan ook en duidt er min of meer op dat dit zelden gebeurd. Als je de reviews op internet leest zie je dat dit een structureel probleem is.

Ik geef liever een tientje meer uit bij Thomann dan bij Bax.

Het was in orde. Goed verpakt en verstuurd via DHL. Niks op aan te merken.

Zeer slecht bereikbaar en maken beloftes die zij niet waar maken. Beloven het steeds in orde te maken en het geld op mijn rekening terug te storten. Dat heeft serieus 2 maanden geduurd. Ik vind het echt asociaal!

Beste Satori,

We vinden het spijtig om te lezen dat je een mindere ervaring hebt gehad met de service. Onze excuses voor alle ongemakken.
We hadden het graag anders gezien. Indien we je op dit moment nog kunnen helpen vernemen wij het graag. Je kunt ons eventueel bereiken via Whatsapp +31610192964

Met vriendelijke groeten,
Bax Music