Micro-Mail B.V.

Hier bestel ik al jaren en dat blijf ik doen. Geen poespas; een flinke catalogus van computeronderdelen die je makkelijk en snel kunt bestellen. Dat is het.

Ik ben geen fan van de website van Micro-Mail Zeewolde, zelfs de naam is saai. Gemaakt in PrestaShop komt het wat gedateerd over en weinig maakt dat ik daar nu eens lekker de juiste componenten bij elkaar zoek. Toch kom ik er nu zo'n twintig jaar steeds weer terug als ik een nieuwe machine in elkaar zet. Functioneel, saai, maar altijd een scherpe prijs en gewoon betrouwbaar.

Verzending en verpakking is prima. Laatst ben ik er weer eens naartoe gereden, het was makkelijk om een paar reepjes geheugen op te halen en ik heb het dan meteen. Makkelijk aanrijden, snel geholpen en veel op voorraad. Dat is goud.

Kies je componenten op Tweakers.net en bestel ze bij Micro-Mail, dat werkt voor mij goed. Terugbrengen als je iets verkeerd hebt gekozen is geen probleem.

Scorekaart voor Micro-Mail B.V.