Joeps

Hanteren een onjuiste versie van het herroepingsrecht waardoor ze slechts 70% van het aankoopbedrag terug dreigen te betalen bij retournering van een intact product binnen 14 dagen. Een smartphone geldt niet als hygiënisch product, hun redenatie klopt dus niet! Dit aanvechten is helaas duurder dan de 30% betalen dus komen ze ermee weg. Bovendien krijg je een bijdehand antwoord als je ze op je rechten wijst. Jammer. Verzending en kwaliteit product verder wel in orde.

Op tijd en in goede staat geleverd, zoals beloofd.
Hierover heb ik verder geen klachten.

Na wijzen op herroepingsrecht werd de klantenservice erg onvriendelijk en bijdehand. Aan opmerkingen als 'u wilt toch ook geen geopend toestel ontvangen?' heb ik als consument niets. Ik sta gewoon in mijn recht.

Het spijt ons te vernemen dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Zelfs een ontevreden klant beschouwen wij als een waardevolle feedback waardoor wij kunnen leren.

Graag wil ik, Ruben, onze kant van het verhaal belichten. U heeft bij ons een bestelling geplaatst, die wij dezelfde dag nog hebben verzonden. De daaropvolgende ochtend heeft u het pakket in ontvangst genomen. Een dag later heeft u ons geïnformeerd dat u het toestel wenst te retourneren.

Vanaf het moment van uw contact was de toon van de communicatie, die u trachtte te vestigen, negatief en dreigend. Ik heb mijn uiterste best gedaan om het retourproces toe te lichten. Bij Joeps.nl streven wij ernaar om onze vele tienduizenden Joeps Matties (klanten) jaarlijks tevreden te houden door hun de beste prijs aan te bieden en het hoogst haalbare service. Uiteraard komt het voor dat een klant niet tevreden is, en in dergelijke gevallen proberen wij dit op te lossen door goed te luisteren naar de klant en eventuele aanpassingen door te voeren waar mogelijk. Soms is dit echter niet haalbaar, omdat het communicatie eenrichtingsverkeer blijft. Ik heb u duidelijk laten weten dat u het toestel kunt retourneren en wij zullen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

In uw e-mail geeft u aan - en ik citeer: "Ik moet continu telefoons bestellen en retourneren voor mijn werk." Hiermee bevestigt u dat dit een regulier onderdeel is van uw werkzaamheden en dat u dit voortdurend doet. Dankzij uw boosheid probeert u nu online onze reputatie te schaden, welke wij vol trots hebben opgebouwd. Wellicht denkt u dat dit uw zaak ten goede zal komen, maar dit zal niet bevorderlijk zijn. Het dreigen om andere klanten af te raden bij ons te bestellen is een keuze die wij aan u overlaten. Het is echter goed dat andere klanten, zoals uzelf, op de hoogte zijn dat wij geen waardering hebben voor mensen die telefoons testen voor hun werk en deze vervolgens retourneren.

Desondanks zullen wij u blijven bijstaan en het afhandelingsproces op een correcte wijze voltooien zoals Joeps dat altijd doet - niet weglopen, maar oplossen!

Scorekaart voor Joeps