Bax-shop.nl | Bax Music

Op een donderdag om 18:30 uur bestelde en betaalde ik een dure synth die ik snel nodig had en daarom bij Bax bestelde. Product was op voorraad en op verschillende plaatsen schreeuwt de site zonder voorbehoud "voor 23:00 uur besteld, morgen bezorgd".

De volgende dag bleek dat de synth niet eens was aangeboden bij DHL en Bax vond het niet nodig mij daarover te informeren. Die vrijdagavond wel een bericht van DHL dat de synth bij hen was en men ging sorteren en plannen.

Nooit een reactie op mijn e-mail aan klantenservice ontvangen, telefonisch een wachtrij van 30+ minuten. Bax teert op de goede reputatie van jaren geleden maar dat is onterecht, lees de reviews op internet en zie dat het kommer en kwel is. Ervaringen die ik met o.m. Thomann in Duitsland heb zijn echt veel beter, mét een laagste prijs en doorgaans een jaar extra garantie. Nooit meer Bax!

Aanvulling n.a.v. de reactie van Bax hieronder:

Het minste dat u had kunnen doen is mij als klant op de hoogte houden. Dit is onacceptabel en zelfs onbeschoft. Bovendien reageert u hier wel maar ik heb nog steeds geen antwoord op mijn e-mail en ook dat is bedenkelijk.

Beste Hans,

We betreuren het dat je deze mindere ervaring hebt met de service. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak. Vanwege drukte in ons magazijn is het ons niet gelukt om de bestelling de volgende dag te kunnen leveren. We doen samen met de vervoerders ons best om de bestelling alsnog zsm bij je te bezorgen

Indien je nog vragen voor ons hebt op dit moment vernemen wij het graag.

Met vriendelijke groeten,
Bax Music