AlgemeenIk kan iedereen aanraden om hier te bestellen. Vergeleken met bestellingen elders is dit veel beter. De winkel doet eerlijke zaken. De prijs was laag, de bezorging gratis en snel, de telefoon gelijk beantwoord. Een legendarische winkel.
VerzendingDe verzending was gratis en erg snel, de doos was onbeschadigd. De bezorgdienst die ze gebruiken zorgt ervoor dat je tv goed geleverd word, hij word niet gewoon met PostNL verzonden.
KlantenserviceSnel bereikbaar, duidelijk antwoord op vragen. Ik wilde weten welk typenummer geleverd werd en bij hun is het antwoord het typenummer dat je besteld hebt. Ook gaven ze aan geen buitenlandse of Hongaarse tv's te verkopen toen ik er naar vroeg. Bij een andere webwinkel kreeg ik een Hongaars model geleverd waar ik volgens LG geen garantie op had door het verkeerde typenummer op de factuur, die stuurde ik gelijk terug naar die andere webwinkel. Smits Arnhem kun je gelukkig wel vertrouwen. Ik kreeg van hun het afgesproken model geleverd in perfecte staat.