Bax-shop.nl | Bax Music

Zowel in de winkel als online producten gekocht. Vriendelijk personeel, goede uitleg. Ook online producten gekocht zonder problemen. Klantenservice reageert echter niet op e-mails en de telefoonwachtrij is altijd minstens 30 minuten.

Goed ingepakt, snel verzonden, binnen aangegeven tijd in huis. Dikke prima dus. Helaas wel doos in doos terwijl dit niet nodig was.

Klantenservice reageert niet op e-mails en de telefoonwachtrij is altijd minstens 30 minuten. Geen manier om online een deel van een order te annuleren met een levertijd van 5 weken die maar blijft oplopen en zonder mogelijkheid om de klantenservice te bereiken geen mogelijkheid om dit op te lossen. Waardeloos.

Update:
Naar aanleiding van de respons van Bax via whatsapp een deel van mijn order geannuleerd. Helaas ruim twee weken later het deel van het aankoopbedrag dat bij de geannuleerde order hoort nog niet terug ontvangen. Op mail wederom geen respons, telefonisch nog steeds niet bereikbaar. Zo gauw ik mijn geld terug heb ben ik geen klant meer van Bax.

Beste,

Excuus voor de bereikbaarheid. Als we je op dit moment nog kunnen helpen vernemen we het graag. Je kunt ons eventueel bereiken via Whatsapp  +31610192964  . We doen ons best om je dan zsm te helpen

Met vriendelijke groeten,Bax Music

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music