Redable.nl

Ik kwam op de webshop door een Google resultaat in mijn zoektocht naar een MagSafe houder. Zoals altijd even de shop gecheckt op Tweakers en meteen besteld. Dat ging soepel.
Heldere bevestigings- en infomails en levering volgens afgegeven verwachting (zaterdag besteld, dinsdag geleverd).

Het ging om een telefoonlader/houder en een USB-kabeltje. Blijkbaar was meteen duidelijk dat het vanuit twee locaties zou komen (aanname), want ik kreeg meteen al twee track-and-trace codes.
Twee doosjes is dus begrijpelijk, maar de hoeveelheid lucht erbij snap ik echt niet. Wel netjes afgevuld met luchtzakjes.
De levering zelf door DHL laat ik niet meetellen in de score, maar bij mij maken ze er steevast een potje van. Die zou ik niet kiezen. Deze levering ging wel goed, al stond één pakket in Mijn DHL als afkomstig van "Ingram Micro BV" en staat er nu nog steeds een zending in van Redable met status "zending is aangemeld", maar ik heb alles binnen dus dat zal een foutje ergens zijn.

Beste Brrrtje?,

Bedankt voor je review!

Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze service.
Hopelijk tot snel!

Groeten,