AlgemeenNa de lunch een LG TV besteld en betaald, ook mailtjes ontvangen dat de bestelling goed is afgerond.
Eind van de middag komt er een bericht dat deze tv helemaal niet leverbaar
is, want het is een oud model van 2021.
Het bericht benoemd verder een alternatief (duurder) product en voor het ongemak een kortingscode van 15 euro die je bij je nieuwe bestelling kan invoeren om korting te krijgen. Maar wat er met je betaling gebeurd of hoe je dit reeds betaalde bedrag kan gebruiken voor een andere bestelling wordt niet genoemd.
Het product volgens de belofte binnen 1 dag geleverd dus dat is verder helemaal prima.
KlantenserviceGelijk even de klantenservice gebeld, maar je krijgt een bandje dat ze bereikbaar zijn tot 16:00 (het bericht is om 16:11 verstuurd).
Ook vreemd, op de website staat dat ze van 10:00 tot 17:00 open zijn, dit ook in het bericht dat je automatisch krijgt als je ze een mailtje stuurt.
De eerste indruk is niet best, ik ben benieuwd naar de reactie....
Update 1: Ik werd gebeld door de eigenaar, een fijn constructief gesprek gehad en tot een goede oplossing gekomen. Er komt een vervangende tv met wat bijbetaling mijn kant op. Tot zover een positieve ervaring.
Update 2: Tv is vandaag bezorgd, alles is nu netjes afgehandeld.
Goedemiddag,
vervelend dat u deze ervaring heeft, ik heb u zojuist een bericht gestuurd om samen naar een oplossing te kijken.