AlgemeenVia Tweakers op de betaalbare monitor gekomen. Het was bedoeld als kerstkado. Echter bij het openmaken van de doos viel al snel op dat er geen voeding bij zat, de voet incompleet is er er zaten vinger afdrukken op het beeldscherm. De doos was ook niet verzegeld met een sticker o.i.d..
Een waardeloos kerstkado dus! Heb ze gemaild, maar nog geen reactie ontvangen.
-- 27 dec
Inmiddels is het mysterie rondom de missende voeding en voet opgelost. Tijdens het uitpakken is er een doosje met voeding en voet uit de doos gevallen en onder de bank terecht gekomen. Deze is tijdens het stofzuigen terug gevonden. Echter blijft de vraag waarom er vinger afdrukken op het scherm zaten en waarom de doos niet verzegeld was.
De monitor werkt verder prima!
Doos was niet verzegeld. Jan en allemaal kon er met zijn vingers in. Dat is gezien de vinger afdrukken op de monitor ook gebeurd. Echter werkt de monitor goed.
KlantenserviceNog geen reactie gehad op mijn mail. Maar we zien wel na de kerst hoe snel ze reageren en wat de evt oplossing is.
-- 27 dec
Inmiddels contact gehad en ze waren bereid om een nieuw product op te sturen deze bestelling in ontvangst te nemen. Echter is dit niet meer nodig. Prima klanten service!