Upgreatest

MacBook Air 2022 13” besteld met US toetsenbordindeling. Op bestelling leverbaar. Althans, dat wordt beweerd. Na bestellen een mail ontvangen dat levertijd 3 weken zou bedragen. Dit vond ik al behoorlijk lang en was langer dan de concurrent waar ik voor letterlijk twee tientjes meer hetzelfde model had kunnen krijgen met onderwijskorting, maar aangezien ik al had besteld dit voor lief genomen. Inmiddels ruim 5 weken verder en er is nog geen enkel zicht op bezorging. Mail je dan krijg je snel reactie, maar je wordt aan het lijntje gehouden met informatie als “we hopen dat”, “verwachten dat” en loze beloftes dat ze je op de hoogte zullen houden. Geen enkel concreet antwoord. Na deze ruim 5 weken op de dag voor ik de MacBook uiterlijk nodig had mijn bestelling geannuleerd, omdat na navraag duidelijk werd dat de pallet waarop deze zat zich “ergens in het oosten” bevond. Een en al drama en een schoffering van de klant. Ik bestel nooit weer bij deze amateuristische prutsers.

De laptop is na ruim vijf weken nog steeds niet geleverd. Een en al drama.

Snel reageren is leuk, maar als je geen concrete antwoorden krijgt dan heb je daar natuurlijk niks aan.

Scorekaart voor Upgreatest