AlgemeenOp 19 December twee $50 USD Xbox giftcards gekocht en beide codes werkten niet met het bericht dat ze al waren gebruikt. Meteen de "nederlandse" klantenservice gebeld en kreeg een Engels sprekende vrouw aan de lijn die zei dat ik maar moet mailen. Daarna via die live chat geprobeerd en die vroegen om een stapel bewijs. Heb alles gestuurd waar ze om vroeg en werd vervolgens afgewimpeld met "ze zullen onderzoek starten en mij mailen". 2 dagen later nog niets gehoord dus deed tweede poging en werd doorverwezen naar Microsoft support omdat ze mij blijkbaar dus gewoon niet geloofde en niet van plan waren te helpen. Dus meteen naar Microsoft support gestapt en die heeft bevestigd dat beide codes ruim vóór 19 December gebruikt waren en ik dus inderdaad oude codes kreeg voor mijn geld. Ik weer terug naar die live chat met het bewijs waar "Anna" deze keer om vroeg. Kreeg weer het afwimpel antwoord dat ze het wel "door gaat sturen naar het onderzoeks team". Ik ben gewoon beroofd van €81,90 voor twee onbruikbare giftcards. KOOP NIETS VAN DEZE WEBSITE ! grote kans dat je flut codes krijgt en zelfs met officieel bewijs word je niet geholpen. Ik ga hier elke dag achteraan zitten tot ik mijn geld terug krijg. Te belachelijk voor woorden dit gedoe.
KlantenserviceZeer teleurstellende derde partij klantenservice waarbij je zelfs met het nederlandse telefoonnummer iemand in het buitenland aan de lijn krijgt.