Bax-shop.be | Bax Music

Heel overzichtelijke webshop met veel productinformatie. Ook het contactcenter is goed en professioneel mocht er al eens een issue zijn ( heb er al gebruik van gemaakt). Ik bestel regelmatig bij Bax en bestellen gaat heel makkelijk en ook de leveringen lopen vlot. Goede track & trace zodat je steeds je pakje kan opvolgen. Doorgaans ligt een vertraagde levering trouwens bij de postdiensten.
Bax is sowieso mijn go to online winkel om te bestellen. De prijzen zijn doorgaans ook zeer competitief en dus geen rede om elders te gaan.

Goede track & trace. Je wordt goed op de hoogte gehouden van elke stap tussen bestelling en verzending

Vriendelijk, vlot en ze proberen je echt te helpen. Voor zuiver productadvies is de klantenservice niet altijd optimaal, maar dat heeft er ook mee te maken dat beoordelingen van producten erg persoonlijk zijn. Maar contact in verband met leveringen of bestellingen of retours zijn heel vlot.

Scorekaart voor Bax-shop.be | Bax Music